Z6_PPGAHG8001C6B0QP77BB1I2C66
Z7_PPGAHG8001LQD0Q5EB3TVQ1MD6

Проект DISCOVERY на Международно изложение - ВАКАНЦИЯ и СПА 2024

Дата на публикуване: 21.03.2024
Последна актуализация: 21.03.2024

Проект DISCOVERY на Международно изложение " ВАКАНЦИЯ & СПА 2024"

 

Представители на общините Дългопол, Провадия и Долни чифлик, както и на туроператора Франга ООД представиха проект DISCOVERY по време на тазгодишното Международно изложение "Ваканция и СПА". Юбилейното 40-о издание се проведе от 13 до 15 март в Интер Експо Център в София. Международният форум се организира с подкрепата на Министерството на туризма на Република България, Република Мадагаскар е държава-партньор, а основен партньор е България Еър. На изложението се представиха повече от 200 участници - хотели, ваканционни комплекси, места за настаняване, доставчици на транспортни услуги, общински, регионални и местни туристически организации, туроператори и туристически агенции от 14 държави в Европа, Азия и Африка.

 

 

 

Най-голямото и представително българско туристическо изложение с международно участие даде възможност на представителите на проект DISCOVERY да проведат множество срещи с участващите  туроператори, общини и НПО с цел популяризиране на проекта и създаване на успешни партньорства.

 

 

 

 

 

 

---------------------------------------------------------------------

 

 

Проект BG176789478-2023-01-0008  „ОТКРИЙ МИНАЛОТО, ПРЕЖИВЕЙ НАСТОЯЩЕТО в Дългопол, Провадия и Долни чифлик: Интегриран маркетингов модел за реклама на туристическите услуги в отдалечени черноморски общини (DISCOVERY)” се реализира по Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически    услуги  в черноморските общини в Република България с цел малките общини Дългопол, Провадия и Долни чифлик, разположени около големия туристически притегателен център Варна да получат широка популярност и да се превърнат в привлекателни дестинации за идващите туристи с акцент към тези от Полша.